Jak junglit?!

13.07.2012 22:54

Napadlo mě, že hodně lidí si nechce troufnout na jungli ale proč? Je snad tak těžká, že by se nedala zvládnout? Nebo jsme jenom lakomci a chceme hrát na lajně  2 vs. 1 a nechat protivníky ve výhodě, protože jungler, solo top a midd mají většinou stejný level?!

 

Výhody

+ Buffy, které může získat v jungli (blue, red buff)

+ když máte runy, a dobře nastavené mastery tak vám monstra neuberou skoro žádné životy

+ vaše ganky jsou pro protihráče velkým nebezpečím, jeden dobrý gank a může to obrátit celou hru naruby

 

Nevýhody

-  může vás kdykolik a kdokoliv překvapit v jungli a tím můžete feednout něčí lajnu 

-  když nebudete mít správný item a budete špatně junglit a budetese chodit oživovat často do base, máte ztrátu levelu

-  ne každý champion může junglit

Něco málo o junglení, kde začít a jak postupovat

 

Mapa všech monster

Kde začít?

1. Většina jungerů, začíná u modrého buffu, jelikož pak mají zvětšený                    

      cooldown a rychleji se doplňuje mana. Dále

2. Zde si zvýší úroveň na level 2, o kousek níže na modré straně jsou vlci u kterých nedostanete buff ale zato dost zkušeností

3. Jděte zabít duchy, jako prvního musíte zabýt nejsilnější, který je vyobrazen i na této mapce, zde si zvýšíte lvl na 3. 

4. Jděte ke golemům, kteří jsou nejníže, zaměřte se na toho většího, protože dává větší dmg, a má více životů po zabití obou golemů si jděte koupit boty, doporučoval bych na attack speed nebo na armor ale nemám rád boty, které dávají + 2 movement speed a když na vás někdo neútočí tak dávají 5, je to k ničemu třeba v team fightech.

5. Po nakoupení se vraťte k vlkům a postoupíte na další lvl, zkuste pomoct hráči, který hraje sám na topu, jedna z nejduležitějších věcí.

 

Kteří hrdinové jsou na jungli preferováni??

 

Warwick : Tento hrdina je nejvíc preferován v jungli jeho passivka ho oživuje a jeho spelly jsou k tomu taky určené takže pokuď chcete začínat s junglí určitě vám doporučuji tohoto hrdinu,  warwick má dmg, má skvělé spelly a dá se hrát jako tanka. Pro focus jeden z nej hrdinů.             Proto mu dávám 90% hodnocení

 

Trundle :U tohoto hrdiny máme skvělou jednu věc a to tu, že jeho passivka se dá přirovnat k passivce od warwicka, jenom je ten rozdíl, že trundleho oživí až po zabití monster, má skvělé spelly hlavně pro gank, například slow je hodně důležitá, tím pádem nemusíte plítvat exhoustem. Tento hrdina se hodí skoro jenom do jungle, ale i na lajně by se dal hrát, jeho ganky jsou dost silné,

Proto mu dávám  87% hodnocení

 

Master YI : Master YI, je hrdiny, který se skoro nedá hrát v jungli, má sice dobrý spell, který mu přidává attack dmg, může se oživovat bez base, ale i tak je pro něj jungle moc těžká, většinou to končí tak, že mastera zabije nějaký buff. Jako jedina výhoda je vzít si exhoust a použít při ganku ultinu, která přidává monstrózní rychlost a attack speed, s kombinací + attack dmg je to výborný ganker. Jelikož s ním moc dobré zkušenosti nemám, a ani jsem žádného skvělého junglera neviděl.    

Proto mu dávám 65% hodnocení

 

Xin Zhao : Legendární válečník, v jungli má skvělý spell, který ho oživuje každým 3. útokem, proto se hodí více do jungle než na lajnu, i když Xin Zhao má velký dmg, a dobré spelly na ganky, tak mi příjde, že ulti dává mnohem menší dmg než normální útok. Má málo životů, tanka z něj neuděláte, jediná šance jak být dobrým junglerem s Xinem je ta, že zkusíte získat first blood a nebo se feednete na top lajně.

Proto mu dávám 73% hodnocení

 

Fiddlesticks  : Fiddlesticks je dost hraný, má skvělý spell, který ničí monstra v jungli a zároveň ho oživuje, dále je u něj fear, který je skvělý na team fight na focus, ale i na ganky, ultina je boží, když jí umíte používat. Ultina ubírá monstrózní dmg a přitom můžete dát fear a vysávat portivníka. Z tohoto důvodu mi to přijde jako dobrá varianta když máte supporta a midd AP a solo top ad hrdina.

Proto mu dávám 93% hodnocení

 

Lee Sin : Už dlouho jsem neviděl hrát leeho v jungli, a proč to tak je? hodně lidí si myslí, že čím novější championi, tím jsou lepší. V případě Lee Sina to byla pravda, jeden z mojich oblíbenců. Do té doby dokavať není feednutý protivník. V jungli začíná jinak než ostatní, chodí první red buff a nejpozději blue, má skvělé splelly pro team fight ale i pro boj 1vs. 1. V jungli nemá velké problémy, a v teamfightu je k nezaplacení.

Proto mu dávám 90% hodnocení 

 

Diskuze: Jak junglit?

Datum: 30.05.2018

Vložil: AlbertCiz

Titulek: How To Prevent Prostate Problems And Diseases?

The men's prostate is the central a part of a male's reproductive system. It secretes fluids that assist the transportation and activation of sperm. The men's prostate is located just while watching rectum, below the bladder and all around the urethra. When there is prostate problem, in most cases really really irritating and inconvenient for the patient as his urinary product is directly affected.

The common prostate health problems are prostate infection, enlarged prostate and cancer of the prostate.



Prostate infection, also called prostatitis, is among the most common prostate-related symptom in men younger than 55 years of age. Infections with the prostate related are classified into four types - acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

Acute bacterial prostatitis is the least common of all varieties of prostate infection. It is brought on by bacteria located in the large intestines or urinary tract. Patients may feel fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated by making use of antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to alleviate the swelling.

Chronic bacterial prostatitis is often a condition associated with a particular defect in the gland and the persistence presence of bacteria inside urinary tract. It can be caused by trauma to the urinary tract or by infections originating from the rest of the body. A patient can experience testicular pain, spine pains and urination problems. Although it is uncommon, it may be treated by removal in the prostate defect as well as making use antibiotics and NSAIDs to take care of the redness.

Non-bacterial prostatitis accounts for approximately 90% of most prostatitis cases; however, researchers have not yet to establish the cause of these conditions. Some researchers feel that chronic non-bacterial prostatitis occur due to unknown infectious agents while other believe that intensive exercise and lifting may cause these infections.

Maintaining a Healthy Prostate

To prevent prostate diseases, an appropriate weight loss program is important. These are some in the things you can do and also hardwearing . prostate healthy.

1. Drink sufficient water. Proper hydration is critical for health and wellness and it'll also keep your urinary track clean.

2. Some studies advise that several ejaculations per week will help to prevent prostate type of cancer.

3. Eat steak in moderation. It has been shown that consuming over four meals of beef every week will heighten the probability of prostate diseases and cancer.

4. Maintain an appropriate diet with cereals, vegetable and fruits to ensure sufficient intake of nutrients required for prostate health.

The most crucial measure to adopt to make certain a proper prostate is usually to opt for regular prostate health screening. If you are forty years of age and above, you need to choose prostate examination at least one time 12 months.

Datum: 23.08.2017

Vložil: Radek

Titulek: Jj

Já ještě hrají v džungli cho gatha.

Datum: 10.05.2016

Vložil: fdhfr

Titulek: vfzhvff

Ffhvfhv

Datum: 29.11.2013

Vložil: adam

Titulek: mikyksa

nejlepsi jungler je MAOKAI JE NATO URCENY !!!!

Datum: 20.09.2013

Vložil: KSTV

Titulek: ano

Díky za rady. Já si zase myslím, že ty rady jsou dobré a pokročilí rady moc nepotřebují, tak nevím, co se Rpietrovi nelíbí ;-)

Datum: 18.07.2012

Vložil: Rpietr

Titulek: ne

No nic moc hele 6 champu... Dokážu junglit i soraku lepe než xina. A ty rady jsou zvláštní. Možná tak pro začínající...

Datum: 18.07.2012

Vložil: Začátečníci

Titulek: Re: ne

Ano je to spíše pro začátečníky... pro ty kteří nemají runy... napsal jsem co jsem napsal... a přijde mi, že tito jsou dost hraní...

Přidat nový příspěvek